ModeShow
.......................De kledingkast bijhouden met El-Qaar.......................
ModeShow

Met de mode meegaan lijkt soms een onmogelijke opgave als men te kampen heeft met een klein budget. Vaak betekent dit dat men nieuwe kleding moet kopen om de garderobe up-to-date te houden. Kleding en schoenen zijn dus vaak ook geen prioriteit, maar wel een noodzaak.

Daarom organiseren wij 4x per jaar een ‘ModeShow’. Dit zijn gezellige avonden waarbij de genodigden kunnen genieten van een modeshow. De kleding die wordt geshowd is afkomstig uit donaties van particulieren en bedrijven.

Het gaat hierbij om vrijetijdskleding, zakelijke kleding, zomerkleding winterkleding. Kleding die nog makkelijk een ronde mee kunnen en soms enkele stuks nieuwe kleding.

De gasten worden verwelkomd met een drankje en ontvangen een extra consumptiebon. Tijdens de pauze is er mogelijkheid voor een kop soep uit eigen keuken en/of diverse hapjes.

Na afloop vind er een gratis kledinguitgifte plaats en de kleding dat wordt geshowd verloten wij onder de genodigden.

Om deze modeshows mogelijk te kunnen maken worden wij bijgestaan door veel vrijwilligers. Hierbij te denken aan modellen, mensen voor kledinguitgifte, sorteerders, catering en eigenlijk teveel om op te noemen. Ook dragen bedrijven hun steentje bij aan dit fantastische project. De visagie en hairstyling worden verzorgd door de B-academy en de lokatie en opslag wordt beschikbaar gesteld door de Voedselbank Westerwijk.

Hiernaast vind u de eerstvolgende data van de ‘ModeShow’.

Indien u ook mee wilt helpen kunt u ons dit laten weten door een email te sturen naar:

ModeShow@foorel-qaar.nl

 

Eerstvolgende Modeshow

Foor El-Qaar heeft nog geen datum geprikt voor de volgende modeshow. Mocht je toch kleding nodig hebben kun je altijd donderdag 's avonds bij de Voedselbank terecht. Foor El-Qaar heeft altijd wat kleding liggen bij de voedseluitgifte in de Baarsjes. 

Voorgaande Modeshows

Foor El-Qaar heeft al veel modeshows gegeven en daarbij vele mensen blij gemaakt met kleding. Klik hier om foto's te bekijken van eerdere modeshows. 

Geniet van de beelden!